23948sdkhjf

Thomsen & Fals udbygger i Vendsyssel

Overtager el-forretningen Poul Hansens Eftf. i Klokkerholm, som udbygges med vvs, og kickstarter med millionopgave.
Det er en nødlidende virksomhed, som Aalborg-virksomheden Thomsen & Fals køber op, når el-virksomheden Poul Hansens Eftf. i Klokkerholm i denne måned bliver overtaget og kommer under den store teknikentreprenørs vinger.

Men en god løsning for begge parter, vurderer Morten Fals, som er direktør hos Thomsen & Fals. Han glæder sig over, at man nu får en afdeling i Vendsyssel, der kan dække et område omtrent svarende til Brønderslev Kommune.

- Det er bedre at være en del af noget, end det er at være en del af ingenting. Var vi ikke gået ind i det, så havde der ikke været en installationsforretning i Klokkerholm, siger han til Building Supply.

Han tror, Poul Hansens Eftf. har stået i en typisk situation for mindre servicevirksomheder. Han tror, at mange virksomheder som Poul Hansens Eftf. kan være rigtig gode installatører, hvis de får tid til den service, som de er gode til.

- De har bare svært ved at opretholde alle funktioner som personaleledelse og økonomi og drukner nemt i det hele. Vi håber, at de nu kan være noget for kunderne i lokalområdet, mens det er os, der understøtter alle de administrative byrder.

Thomsen & Fals er en teknikentreprenør med både el og vvs. Vvs har hidtil ikke været på menukortet hos Poul Hansens Eftf. Men det sker nu, når vvs-installatør Anders C. Thomsen fra Thomsen & Fals bliver tilknyttet den nye Klokkerholm-afdeling.

Og den første opgave er klar fra start. Poul Hansens Eftf. får en opgave til knap 6 mio. kroner med opførelsen af et friplejehjem i Asaa.

- Så nu har vi sendt et signal til lokalområdet om, at vi nu er i gang.

Overtagelsen er markeret med en ny servicebil, som bærer begge virksomheders logoer. Samlet har Thomsen & Fals godt 70 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109