23948sdkhjf

Ny direktør til Polyform Arkitekter

Stigende aktivitet får det københavnske arkitektfirma til at styrke ledelsen.
Det er gået stærkt for Polyform siden etableringen i 2006. Succes med nybyggerier og udvikling af urbane rum betyder, at virksomheden i dag er vokset til 35 arkitekter, landskabsarkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører.

Det kræver nu ansættelsen af en administrativ leder med fokus på strategi, økonomi og positionering.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores projekter – ja, der er faktisk fuld knald på. Derfor har vi længe ønsket os en stærk direktør, der kan sikre den rigtige balance mellem en voksende organisation og vores høje arkitektoniske ambitioner, fortæller arkitekt Thomas Kock, der ejer Polyform sammen med arkitekt Jonas Sangberg.

Valget er faldet på arkitekten Mathilde Serup (født 1972), der har en baggrund som partner i Leaderlab og programchef på Dansk Arkitektur Center. Hun har desuden en master i ledelse og innovation fra CBS

- Mathilde er uddannet arkitekt, så hun forstår vores faglige visioner, ligesom hun har en overbygning af forretnings- og ledelsesmæssige kvalifikationer, som vi har brug for, forklarer Thomas Kock.

Mathilde Serups første opgave bliver at sikre, at den fortsatte vækst sker i balance med tegnestuens arkitektoniske ambitioner.

- Polyform er dygtige til at forstå og skabe arkitektur, der tager fat i samfundets udfordringer samt giver borgerne en kreativ og funktionel merværdi oveni. Dén tilgang, tror jeg på, vil sætte dagsordenen fremover, siger Mathilde Serup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109