23948sdkhjf

Eiler Thomsen får sygehusopgave til en kvart milliard

Holstebro-virksomhed får største ordre nogensinde med supersygehuset i Gødstrup ved Herning.
Holstebro-virksomheden Eiler Thomsen Alufacader skal frem mod 2017 lave facader på det nye hospital i Gødstrup for 240 millioner kroner, skriver lokalavisen Dagbladet Holstebro-Struer.

Dermed er 50 mand sikret arbejde i to år. Cirka 25 mand på fabrikken og et tilsvarende antal montører på byggepladsen.

Entreprisen omfatter facade med vinduespartier men også murerarbejde og tag med tagpap på første etape af sygehuset, som er et byggeri på 100.000 kvadratmeter etageareal.

Virksomhedens store ordrer plejer at være i byer som København, Aarhus og Odense, og direktøren glæder sig over denne gang at have fået en stor ordre tæt på virksomheden. Det giver ikke kun mindre transport af facadeelementer.

- Vi sparer også penge til overnatning og til udetillæg til vores ansatte på pladsen, når vi er mindre end 100 kilomenter væk, så det giver en klar fordel, siger direktør Eiler Thomsen til Dagbladet Holstebro-Struer.

Ved store ordrer i København plejer firmaet delvist at bruge egne folk og delvist hyre montagefirmaer til at udføre arbejdet, men i Gødstrup vil virksomheden i højere grad bruge egne folk, fortæller han til avisen.

Eiler Thomsen Alufacader har cirka 140 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078