23948sdkhjf

Contiga Tinglev har travlt som aldrig før

Elementproducenten har sat kursen mod ny omsætningsrekord og udvider nu med sin første afdeling uden for hjembyen.
Indkøbscentret Broen i Esbjerg, Niels Bohr Instituttet og en håndfuld større boligbyggerier i Aarhus og København har fyldt ordrebogen hos Contiga Tinglev, som lige nu har mere travlt end nogensinde.

- Vi har cirka 80 projekter i gang på nuværende tidspunkt, og det er en væsentlig forøgelse i forhold til tidligere år. Fabrikken har i sine 30 år aldrig haft en omsætning på det niveau, som vi oplever i år, fortæller administrerende direktør, Karsten Rewitz, til Building Supply.

Den positive udvikling har medført, at Contiga Tinglev pr. 1. august har etableret sig i Vejle med et kontor, der skal konstruere elementer og lave beregninger for kunderne.

- Vi har meget at lave, og der er en god efterspørgsel i markedet. Derfor mener vi, at tiden er inde til at åbne vores første afdeling uden for hovedsædet i Tinglev, fortæller Karsten Rewitz.

Contiga Tinglev har lejet sig ind i kontorfællesskabet Advice House i erhvervsområdet Lysholtparken, lige ud til Motorvej E45 i Vejle Nord. Det er ikke et tilfældigt valg:

- Vi må erkende, at vi indimellem har haft svært ved at rekruttere medarbejdere på grund af den geografiske placering, vi har. Nu kommer vi til at stå stærkere i forhold til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere fra et større opland. Samtidig rykker vi tættere på kunderne, pointerer Karsten Rewitz.

Det nye kontor er fra begyndelsen bemandet af fem medarbejdere, heraf to nyansatte. I løbet af efteråret forventer Karsten Rewitz at udvide med yderligere en håndfuld – fortrinsvist ingeniører og tekniske tegnere. På lidt længere sigt er planen at flytte afdelingen til en ny bygning, der er under planlægning i Lysholtparken. Her har Contiga Tinglev option på et kontorareal med plads til 15-20 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14