23948sdkhjf

J. Jensen vokser med opgaven

Opgaven som ansvarlig for byggepladsen på kæmpebyggeri ved DTU har for alvor sat skub i forretningen.
Er der papir i printeren? Er der kontorpladser nok? Er vejene ryddede, så maskinerne kan komme til? Er der sikkerhedshegn på den nye del af byggeriet?

Der er nok at holde styr på hos DTU, som i disse år bruger mere end en milliard kroner på at skabe nye faciliteter til Life Science & Bioengineering.

Fire parallelle byggeprojekter med både renovering og nybyggeri skaber tilsammen 55.000 kvadratmeter, som i slutningen af 2016 bliver nyt hjem for forskere, undervisere og studerende fra DTU Aqua, DTU Fødevareinstituttet og DTU Veterinærinstituttet.

Byggepladsens altmuligmænd
J. Jensen overtog i januar 2015 ansvaret for alt drift af byggepladsen ved Bygning 202, der er et nybyggeri på 27.000 kvadratmeter. Virksomhedens arbejde består i at etablere og drifte pladsens skurby, at sørge for at byggepladsen er sikret mod vind og vejr og sørge for, at sikkerheden er i top, samt at der altid er rent og pænt.

På pladsen er J. Jensen altid tilstede med mellem fem og 20 mand. Transport, udlejning af materiel og maskiner klarer J. Jensen selv fra deres hovedsæde i Lynge, hvor de har både vognmandsforretning og materieludlejning.

- Vi har stort set alle maskiner og alt nødvendigt mandskab tilgængeligt in house. Det gør os i stand til at løse de udfordringer, der hele tiden opstår på en stor byggeplads med flere hundrede mand så hurtigt, at det ikke har betydning for byggeriets tidsplan, fortæller Klaus Juhl, der er formand for byggepladsdriften på DTU-projektet.

Ifølge formanden er DTU et specielt sted at bygge, da byggepladsen er tæt på et miljø, hvor forskere arbejder med følsomt forskningsudstyr.

- Vi skal være særligt opmærksomme i vores planlægning i forhold til blandt andet rystelser, støj og støv. Det mener jeg, har gjort os i stand til at kunne varetage driften af nærmest hvilken som helst byggeplads i fremtiden, siger Klaus Juhl og tilføjer, at Arbejdstilsynet indtil videre udelukkende har givet pladsens sikkerhed topkarakter.

J. Jensen har den seneste tid oplevet stor efterspørgsel på byggepladsdrift, og det giver en tro på, at mange flere opgaver af denne type venter i fremtiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203