23948sdkhjf

MT Højgaard udvider koncernledelsen

To divisionsdirektører udnævnes til koncerndirektører i entreprenørvirksomheden, der vil øge sit fokus på dialogen med kunderne og på HR-arbejdet.
Med virkning fra den 1. september udvider MT Højgaard koncernledelsen, idet divisionsdirektør Jesper Nordby og direktør Helle Bro Krogen begge forfremmes til koncerndirektører.

- Virkningen af vores mange tiltag i forbindelse med koncernens turnaround er slået igennem, så vi nu kan fokusere på at skabe stabil, lønsom vækst. Vores nye organisationstilpasning styrker vores fokus på at være en mere kunderettet og forretningsdrevet organisation, siger administrerende koncerndirektør Torben Biiilmann.

Jesper Nordby har de sidste fire år været divisionsdirektør for Anlæg & Beton og udnævnes nu til koncerndirektør med det overordnede ansvar for byggeri- og anlægsforretningen i Danmark.

Han overtager dette ansvar fra Torben Biilmann og får til opgave at udvikle forretningen i samarbejde med de ansvarlige divisions- og sektionsdirektører.

- Jesper Nordby har i stigende grad påtaget sig et koordinerende ansvar for vores bygge- og anlægsvirksomheder i MT Højgaard, herunder bidraget til styrkelse af tidlig dialog med kunderne og udbredelsen af fordelene ved vores teknologiske platform til kunderne, lyder Torben Biilmanns begrundelse for udnævnelsen.

Jesper Nordby er uddannet cand.scient. og har desuden en lederuddannelse fra Forsvaret. Før MT Højgaard arbejdede han gennem 15 år hos Aarsleff, senest som adm. direktør for koncernens svenske selskab.

Som følge af et øget fokus på HR udnævnes Helle Bro Krogen til koncerndirektør. Hun har siden 2009 været en del af koncernledelsen med ansvar for koncern-HR og tildeles nu en mere central rolle i gennemførelsen af MT Højgaard-koncernens strategi.

- For at realisere vores fokus på lønsom vækst er det afgørende, at vi vinder kampen om at tiltrække og fastholde de bedste folk i branchen. Derfor har vi siden årsskiftet blandt andet intensiveret vores lederudviklingsprogrammer, og vi kommer til at se flere tiltag i den retning, fortæller Torben Biilmann.

Helle Bro Krogen er uddannet cand.jur. og har tidligere blandt andet arbejdet som HR-direktør i virksomhederne Mach, Ementor, TDC Internet og IC Company.

Med de to udnævnelser udgøres MT Højgaards koncernledelse pr. 1. september 2015 af adm. koncerndirektør Torben Biilmann, koncernøkonomidirektør Egil Mølsted Madsen samt koncerndirektørerne Jesper Nordby, Arne Becker, Helle Bro Krogen og Jørgen Nicolajsen. Koncernens direktion udgøres uændret af Torben Biilmann og Egil Mølsted Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125