23948sdkhjf

Kolding-entreprenør får ny administrerende direktør

Projektchef Mogens Espensen tager et kridt op i hierarkiet hos Kjæhr & Trillingsgaard.
Efter halvandet år som projektchef mødte Mogens Espensen tirsdag ind til sin første arbejdsdag som administrerende direktør i Kjæhr & Trillingsgaard.

Entreprenørvirksomheden med base i Kolding kom stærkt igennem 2014, og forfremmelsen af 50-årige Mogens Espensen skal styrke forretningen yderligere.

Den hidtidige direktør, Christian Trillingsgaard, fortsætter som udviklingsdirektør i regi af Kjæhr & Trillingsgaards moder- og søsterselskaber.

- Efterhånden, som vi har fået væksten op i et højere gear, er der kommet mere og mere ind over mit bord. Samtidig har vi noget kapital at investere og et ejendomsselskab, der kan udvikles til noget nyt og spændende. Det kræver, at jeg kan fokusere på dét, men jeg kan ikke være direktør på deltid i Kjæhr & Trillingsgaard, siger Christian Trillingsgaard, der har et indgående kendskab til sin nye direktør:

- Jeg har kendt Mogens i 25-30 år, og vi har læst sammen på Teknikum. Jeg ved, at han har evnerne og, på nogle punkter, nok også bedre muligheder for at drive entreprenørforretningen, så det er en helt perfekt løsning, fastslår Christian Trillingsgaard.

Ser flere vækstmuligheder
Kjæhr & Trillingsgaard løftede sidste år sit bruttoresultat med næsten 70 procent til 10,4 mio. kr., mens resultatet før skat næsten blev firedoblet til 4,1 mio. kr.

Som led i den positive udvikling har virksomheden besluttet at etablere nyt kontor i Esbjerg, hvor Kjæhr & Trillingsgaard tidligere har været entreprenør på byggerier som Vestkraft og Esbjerg Havns 6. bassin. Den endelige placering er dog endnu ikke fastlagt.

- Krisen er ovre, og vi ser flere vækstmuligheder nu. Med den nye organisation, øget fokus på udvikling samt nyt kontor i vækstcentret Esbjerg er vi godt rustede til at gribe mulighederne og samtidig holde kursen med sund, kontrolleret vækst, siger bestyrelsesformand, Jørgen Krab Jørgensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25