23948sdkhjf

Silvan ekspanderer på Sjælland

Både Næstved og Køge har fået nye byggemarkeder.
Silvan er i disse uger i fuld gang med at opruste på Sjælland. I lørdags åbnede kæden et nyt byggemarked i Næstved og nu på lørdag kommer turen til Køge.

- Det har været et længere forløb at få alle tilladelser på plads, så vi er glade for, at det lykkedes, siger Dorte Stillinge, der som varehuschef kommer til at stå i spidsen for 23 medarbejdere i Silvan Køge.

Det nye byggemarked i Køge omfatter 2.000 kvadratmeter samt 2.500 kvadratmeter udearealer fordelt på drive-in og kombineret have- og trægård.

I Næstved har det nye byggemarked været et par år undervejs. I 2013 åbnede Silvan en sæsonbutik med fokus på haven. Det blev en succes, og mange kunder efterspurgte en egentlig Silvan-butik i Næstved-området.

- Vi har længe ønsket at etablere os permanent i Næstved, og vi er meget tilfredse med beliggenheden på Erantisvej, siger adm. direktør Freddy Lauridsen.

I Næstved råder Silvan over 1.650 kvadratmeter plus 1.790 kvadratmeter. Staben tæller 25 medarbejdere og ledes af varehuschef Nickolas Dufour.

Det første Silvan i Danmark åbnede i Slagelse i 1968. Byggemarkedet i Næstved er nummer 43 på landsplan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094