23948sdkhjf

Orbicon skal have nyt domicil

Om to år rykker 300 medarbejdere ind i et nyt kontorbyggeri ved Høje-Taastrup Station. Entreprenør på det 7.000 kvadratmeter store byggeri er MT Højgaard.
I denne måned stikkes spaden i jorden til byggeriet af Orbicons nye hovedstadskontor, som vil stå klar til indflytning i foråret 2017.

Domicilet skal være brohoved for Orbicons aktiviteter på Sjælland og er forberedt for en udvidelse, så det også fremover kan rumme den planlagte vækst.

- Vores nye domicil i Høje-Taastrup vil sætte ekstra skub i udviklingen af Orbicon, og det vil bringe os helt frem blandt de største multidisciplinære rådgivere i Danmark, siger administrerende direktør, Jesper Nybo Andersen.

Skal opnå DGNB Sølv
Byggeriet opføres i totalentreprise af MT Højgaard og er tegnet af arkitekterne Dissing+Weitling, mens Orbicon selv varetager opgaven som rådgivende ingeniør.

Bygningen opføres i henhold til BR2020 og indrettes efter MT Højgaards ”Multiflex Office”-koncept. Det skal sikre en fleksibel ejendom, som kan tilpasses, hvis behovene ændrer sig.

- Vi har samarbejdet med Orbicon og Hedeselskabet om at udvikle den helt rigtige ejendom til deres formål, fortæller Henrik Norup, projektudviklingschef i MT Højgaard.

Det 7.000 kvadratmeter store byggeri skal samle cirka 300 medarbejdere fra Orbicons nuværende kontorer i Ballerup og Roskilde, en afdeling fra HedeDanmark samt en række koncernfunktioner i regi af moderkoncernen Hedeselskabet.

- Bæredygtighed er et vigtigt element for os, og vi vil have bygningen certificeret efter DGNB-standarden. Indtil nu er der kun 13 kontorbyggerier, der er blevet certificeret efter DGNB-standarden i Danmark, og vi regner med, at byggeriet i Høje Taastrup opnår en sølvcertificering, siger Bent Simonsen, CFO og koncerndirektør i Hedeselskabet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109