23948sdkhjf

Bornholmsk hotel kandiderer til europæisk miljøpris

Green Solution House i Rønne er indstillet til COP 21-prisen, som uddeles i Paris i december.
Tæpper, der renser luften for støv, tagbelægning der nedbryder luftforurening og såkaldte smartrooms, hvor hotelgæsten kan designe sit eget indeklima via en tablet.

Det er nogle af grundene til, at hotel og konferencecentret Green Solution House i Rønne er indstillet til den internationale COP 21-pris for nytænkende miljøinitiativer, som organisationen Construction 21 uddeler i Paris i december.

Green Solution House er repræsenteret i kategorien sundhed og komfort, der belønner miljøvenlige og bæredygtige byggerier med sundt indeklima og god komfort.

– Vi er meget glade for vores danske kunder, men vores mål har hele tiden været at få hele verden med, og derfor betyder det selvfølgelig meget, at Green Solution House nu kommer på landkortet i hele Europa. Mest af alt kan vi bruge indstillingen markedsføringsmæssigt, for nu bliver vi pludselig nævnt i nogle sammenhænge, hvor vi ellers ikke ville være blevet nævnt, siger Trine Richter, direktør hos Green Solution House.

Green Solution House er indstillet til prisen sammen med i alt 31 andre miljøvenlige byggerier fra blandt andet Frankrig, Belgien og Spanien.

Derudover er byudviklings- og rådgivningsvirksomheden SLA nomineret til en såkaldt Blue Print Award for landskabsprojektet ”Green Footprints”, der er en del af hotel og konferencecentret på Bornholm. Det sker i kategorien for bedste bæredygtige projekt.

Landskabsprojektet i Green Solution House indgår i et samlet kredsløb med selve hotel- og konferencebygningen, hvor spildevand renses af alger og bruges til vanding både indvendigt og udvendigt, ligesom tanken er, at kompost fra haven skal omdannes til varme og elektricitet via et såkaldt pyrolyseanlæg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114