23948sdkhjf

Investerer en halv milliard i lokale arbejdspladser

I dag slår Rockwool Koncernen dørene op til sine nye bygninger i Øster Doense ved Hobro.
Isoleringseksperten har investeret over en halv milliard i opgradering og strømlining af fabrikken.

Derudover har man installeret koncernens mest avancerede produktionsudstyr.
Den store investering sikrer samtidig fremtiden for de 195 medarbejdere på fabrikken.

Det er især medarbejderne på fabrikkens fortjeneste, at Rockwool har valgt at investere det store beløb, siger fabrikschef Herluf Nielsen til DR Nordjylland.

Han ser de danske medarbejdere og deres arbejdskultur som et vigtigt aktiv i effektiviseringen og udviklingen af fabrikken.

- De deltager i vores udvikling, kommer med forslag og er kritiske overfor de nye tiltag, vi kommer med. I denne investering har de også været meget involveret og er kommet med deres bidrag, siger Herluf Nielsen.

Rune Toft, som er produktionsmester på fabrikken i Øster Doense, kan også nikke genkendende til at medarbejdernes input vægtes højt.

- Vi kan tydeligt mærke, at der kommer mange gode ideer og gode løsningsforslag. Der er altid god ping-pong mellem arbejdslederne, og dem som står ved maskinerne, siger han.

De nordjyske medarbejders engagement og iderighed har altså sikret dem deres arbejde mange år frem, og det glæder formanden for den lokale 3F fagforening.

- Vi ser det som en fremtidssikring. Det er jo en investering i gode danske arbejdspladser, siger John Hansen, formand for 3F i Mariager Fjord.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157