23948sdkhjf

Raundahl & Moesby henter profil i MT Højgaard

Projektudvikleren oplever markant vækst og styrker nu sin organiation.
Det Raundahl & Moesby A/S er på vej ind i sit blot tredje leveår, men virksomheden beskæftiger allerede 15 medarbejdere, og væksten fortsætter.

Derfor har indehaverne, Carsten Raundahl og Erik Moesby, besluttet at styrke organisationen med Rob Hodgkins, som pr. 1. september er tiltrådt som projektudviklings- og salgschef.

48-årige Rob Hodgkins kommer fra en stilling som projektudviklingsdirektør hos MT Højgaard, hvor han siden 2009 har haft ansvar for projektudviklingen vest for Storebælt. I sin nye stilling skal han være med til at sætte endnu større fokus på samarbejdet med private og institutionelle investorer, ejendomsmæglere og erhvervslejere i hele landet.

- Jeg glæder mig til at arbejde i en virksomhed, der trods en mindre organisation allerede løfter opgaver af betydelig størrelse, og hvor potentialet for solid vækst er både stort og synligt, siger Rob Hodgkins.

Han kender Carsten Raundahl og Erik Moesby fra tidligere, idet de alle har arbejdet tæt sammen som kollegaer hos Sjælsø Danmark i Aarhus.

Projekter for over en milliard
Raundahl & Moesby blev stiftet i efteråret 2013 af Carsten Raundahl og Erik Moesby, der i en årrække har arbejdet som henholdsvis afdelingsdirektør og regionsdirektør i Sjælsø.

Ansættelsen af Rob Hodgkins, som er uddannet Chartered Surveryor i London, markerer en styrket vækstfase for Raundahl & Moesby, der har igangværende projekter for over en milliard kroner i blandt andet Odense, Aarhus og Aalborg.

Blandt de seneste opgaver er udvikling af et nyt boligområde på havnen i Odense, opførelse af 140 ungdomsboliger i Aarhus samt udvikling af liebhaverlejligheder ved Limfjorden i Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078