23948sdkhjf

Vestjysk mulitsal for 12 millioner

Gennem tre år har borgerne i Velling ved Ringkøbing ønsket en multisal til kultur-og idrætsfaciliteter. Projektet er klar til at blive skudt i gang.
Der er brug for mere plads til at dyrke fællesskabet i Velling, en mindre by syd for Ringkøbing. Derfor bliver der lige nu arbejdet stenhårdt på at realisere en gammel drøm om at etablere et multihus i byen, som både kan bruges af områdets borgere, foreningslivet og friskolen, skriver den vestjyske lokalavis Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

- Vi har haft mange, vilde planer -en af dem så stor og dyr, at vi måtte erkende, at den kunne vi ikke løfte. Men nu er vi endt med et realistisk projekt. Vi satser på at kunne tage første spadestik allerede sidst i 2016,« fortæller Peter Lindegaard, der er leder af Velling Friskole, til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Multisal-projektet er et tæt samarbejde mellem Velling Lokalråd, Velling Ungdoms-og idrætsforening og Velling Friskole. De skal nu i gang med at rejse de 12 millioner kroner, som byggeriet vil koste. Til det har man hyret en professionel fundraiser, som er ved at være klar til at sende de første ansøgninger af sted.

Multihuset skal ligge i tilknytning til friskolen, så der bliver liv i det nye hus hele dagen.

Salen skal have plads til tre badmintonbaner og en springgrav til områdets mange gymnaster. Den bliver omkring 650 kvadratmeter stor.

Salen skal også kunne bruges til teater med mulighed for at åbne til et scenerum. Der skal etableres et redskabsrum, nye omklædningsfaciliteter, klublokaler, et fitnessrum, et anretterkøkken og en foyer.

Selve projektbeskrivelsen er udarbejdet. Det samme er de overordnede arkitekttegninger, så fundraiseren har noget at vise frem.

For at få plads til multihuset skal fodboldbanen mod fjorden vendes, og der skal etableres en større parkeringsplads mellem friskolen og forsamlingshuset.

Det håber folkene bag, at kunne indgå et samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune om.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093