23948sdkhjf

Furesø Kommune bygger ny hal nu

Første spadestik tages i morgen, og sidste hånd skal lægges næste sommer.
Furesøs idrætsliv får 1.580 nye m2 at boltre sig på. Den nye hal ved Søndersø i Værløse er blevet godkendt på et byrådsmøde, og torsdag 10. september tages første spadestik.

- Processen omkring den nye hal har været lang og til tider et skridt frem og to tilbage. Når jeg nu står med resultatet i hånden, kan vi kun være meget tilfredse. Jeg er sikker på, at de aktive foreninger vil få stor glæde af de nye faciliteter, som supplerer godt op om de eksisterende – både omkring Søndersø, men også i hele Furesø. Og ikke mindst er det fantastisk, hvad vi har formået at få inden for den budgetramme, som byrådet har godkendt, siger Helle Katrine Møller, formand for kultur-, fritids- og idrætsudvalget i Furesø Kommune.

Den nye hal ved Søndersø skal supplerer den eksisterende Søndersøhal. De mange kvadratmeter er indrettet til almindelig idræt og bevægelse, herunder boldspil og springgymnastik. Udearealerne bliver anlagt, så de indbyder til aktivitet, fx bliver der anlagt en løbebane rundt om de to haller.

Hallen og området i sin helhed forventes at stå færdig i sommeren 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11