23948sdkhjf

Lejerbo er klar til første spadestik i Skjern

12 almene boliger skal bygges i Byparken i Skjern. Opførelsen begynder i slutningen af september.
30. september tager Lejerbo første spadestik til de nye udlejningsboliger i Byparken på området, hvor blandt andet samlestaldene tidligere lå, skriver lokalavisen Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Det er arkitekt Bo Christensen, der har tegnet boligerne, og de bliver placeret på en måde, så der er plads til udvidelser senere. Boligerne skal opføres af Klittens Tømrer, der har fået totalentreprisen på projektet.

I alt er der tale om 12 familieboliger fordelt således, at der bliver otte lejligheder i punkthuse, mens der bliver fire rækkehuse. Sidstnævnte har alle en lille have, og punkthusene får en sydvendt altan, så der er gode muligheder for at nyde det udendørs liv.

- I forvejen har vi en del boliger i Skjern, og vi har ikke problemer med at få dem lejet ud, siger projektleder Georg Schmidt til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Forud for investeringen har Lejerbo hørt, at der er en pæn efterspørgsel på lejeboliger, og alt i alt betyder det, at der er et behov, som boligselskabet kan være med til at dække.

Generelt er det almene byggeri ved at få et stort løft i området, der gør, at man får tidssvarende boliger.

Bo Midtvest er i gang med den store renovering på Østergade og Fredensgade, hvor syv blokke bliver fuldstændig istandsat. Et projekt til omkring 100 millioner, som Landsbyggefonden har bidraget til.

Den samme omgang har boligerne på Engholmvej og Lønhøjvej i Tarm fået.

Efter 10 års forarbejde lykkedes det i 2013 at få projektet i gang, og igen var Landsbyggefonden med til at finansiere det. Begge steder er boligerne blevet tidssvarende både i indretning og i energiforbrug, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094