23948sdkhjf

To nye ordrer til Hald & Halberg

Taastrup-entreprenøren skal renovere ejendomme i Skovlunde og på Frederiksberg for over 75 millioner kroner.
Hald & Halberg A/S har indgået kontrakt med Almenbo om at renovere 486 badeværelser i boligselskabets afd. Lundebjerg, der ligger i Skovlunde.

Entreprisesummen løber op i 63,115 millioner kroner og samtidig med renoveringen af de mange badeværelser skal Hald & Halberg også udskifte brugsvands- og afløbsinstallationerne i både køkkener og badeværelser samt udskifte brugsvandinstallationer i vaskerier. Hertil kommer renovering af varmecentraler.

Projektet, der har Henrik Larsen A/S som totalrådgiver, startes op i uge 44 med en prøvelejlighed. Arbejdet kommer efterfølgende til at foregå i etaper, hvor beboerne løbende genhuses i hotellejligheder.

Tredje renovering for TEC
Samtidig har Hald & Halberg indgået kontrakt med Teknisk Erhvervsskole Center (TEC) om en renovering af TEC Frederiksberg for i alt 15,6 millioner kroner.

Der er tale om en videreførelse af tidligere samarbejder, hvor Hald & Halberg har renoveret bygninger for TEC i Ballerup og Gladsaxe.

På TEC Frederiksberg skal bygningens syvende etage facaderenoveres, og desuden skal altangangene på denne etage ombygges til undervisningslokaler.

Projektet gennemføres med AI som totalrådgiver og planlægges udført, mens bygningerne er i drift.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093