23948sdkhjf

Det går stærkt hos Georg Berg

Ordrebeholdningen ligger fortsat på et historisk højt niveau, og medarbejderstaben er fordoblet siden januar.
Georg Berg A/S fremlagde først på året sit næstbedste årsregnskab nogensinde, og den familieejede entreprenørvirksomhed kan glæde sig over, at det er lykkedes at fastholde den positive udvikling.

Således er antallet af medarbejdere siden januar fordoblet til 140 personer, og den aktuelle ordrebeholdning på omkring en kvart milliard kroner rækker til mere end et års produktion.

Det høje aktivitetsniveau skyldes ikke mindst, at Georg Berg netop nu har flere end 40 tømrere gående i Måløv, hvor Novo opfører en ny stor laboratoriebygning med Aarsleff som totalentreprenør. Samlet set beskæftiger virksomheden over 90 tømrere netop nu, og det er flere end nogensinde.

- Vi er glade og tilfredse, men vi er også meget bevidste om, at det vil kræve hårdt arbejde at fortsætte den positive udvikling, siger bestyrelsesformand Arnold D. Johansen til Building Supply.

Regnskabsåret 2014/15 afsluttes først om to uger, men bestyrelsesformanden tør alligevel godt love, at resultatet bliver bedre end sidste år, hvor Georg Berg A/S kom ud med et plus på 5,2 mio. kr. før skat.

Stigende aktivitet på hjemegnen
Storkøbenhavn er traditionelt det område, hvor Georg Berg A/S vinder sine største opgaver. Men ikke mindst den seneste uge vidner om, at entreprenørfirmaet igen vinder fodfæste på hjemmebanen i det vestsjællandske.

Mandag gik spaden i jorden til 25 autismeboliger på Rosenkildevej i Slagelse, og fredag klippede borgmester Stén Knuth den røde snor til byggeriet af 144 ungdomsboliger, der indrettes i Slagelses tidligere sygeplejeskole. Begge projekter har Georg Berg som hovedentreprenør, og virksomheden står også for ombygningen af Vestsjællandscentret i Slagelse, hvor der onsdag var rejsegilde.

- Når en stor del af vores ordrebeholdning er koncentreret omkring det vestsjællandske område, er det et udtryk for, at der i og omkring Slagelse udbydes flere sager i en størrelse, som passer til os. Tidligere har de enten været for store – for eksempel et psykiatrisygehus til en milliard – eller også har det været opgaver i niveauet 5-10 millioner kroner, hvor vi har svært ved at være konkurrencedygtige, forklarer Arnold D. Johansen.

Han glæder sig over, at Georg Berg A/S igen er blevet synlige i bybilledet, og det samme gør direktør Christian Berg:

- Det er nu engang hér, vi hører til, og samtidig er det godt for vores medarbejdere, at de ikke behøver at køre så langt på arbejde. Vi er tættere på og kan hurtigere reagere, når behovet viser sig, siger han.

Forude venter yderligere to lokale projekter; plejecenteret Lundebo i Dianalund og den nye Frederiksberg Skole for Sorø Kommune, hvor Georg Berg har vundet nogle af fagentrepriserne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094