23948sdkhjf

Ny divisionsdirektør i MT Højgaard

Lars Bork Hansen skal forstærke entreprenørkoncernen på det digitale område.
Onsdag den 16. september tiltræder Lars Bork Hansen som ny divisionsdirektør for Design & Engineering i MT Højgaard.

Ifølge koncerndirektør Arne Becker sikrer MT Højgaard sig dermed en profil, der er i besiddelse af en stærk faglig og teknisk viden, et godt kendskab til markedet og et stort netværk i branchen.

- Vores strategiske indsats for at komme tidligere i dialog med kunderne efterspørges i stigende grad i takt med, at vores kunder oplever værdien af vores tidlige involvering i projekterne. Lars Bork Hansen er efter vores opfattelse den helt rette mand til at indfri potentialet i den udvikling, siger Arne Becker.

Lars Bork Hansen er 45 år, uddannet ingeniør og har siden 2002 arbejdet hos Grontmij, først som afdelingschef og senere som afdelingsdirektør.

Den nye divisionsdirektør betegner MT Højgaard som en ’first mover’ på den digitale front, og han glæder sig til de nye udfordringer:

- Design & Engineering er en stærk enhed, som besidder kompetencer og ekspertise inden for mange leveranceområder, herunder en meget velsmurt produktion i Vietnam. Det er et felt, som andre rådgivningsvirksomheder har haft svært ved at lykkes med rent forretningsmæssigt, siger Lars Bork Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11