23948sdkhjf

Nye millioner til populær byggeplatform

GenieBelt tilføres 3,7 mio. kr. og lancerer samtidig en række nye funktioner.
Det populære it-værktøj til byggebranchen; ”GenieBelt”, har fået tilført 3,7 mio. kr. i kapital.

Pengene kommer fra stifterne af firmaet og kommer i forlængelse af en lancering af flere nye funktioner.

Funktionerne giver mulighed for at optimere byggeprojekter via platformen, hvor blandt andet læring fra tidligere projekter skal resultere i endnu større besparelser i byggeriet.

- Ved at analysere færdige projekter kan man nu få indsigt, i hvilken fase man typisk taber tid, om fejlene er ensartet fordelt, om der er teams eller leverandører med uforholdsmæssigt mange fejl, hvad fejlene har kostet i tid, og hvor god planlægningen var i forhold til det reelle forløb, siger CCO og partner, Ulrik Branner.

Han betegner GenieBelt som et projekt, der vil revolutionere måden, man kommunikerer på i byggebranchen. Virksomheden har derfor udviklet en gratis kommunikations- og samarbejdsplatform, der forbinder alle aktører i byggeprojekter gennem et åbent og simpelt økosystem. GenieBelt forventer på den baggrund at kunne reducere de samlede projektomkostninger på små og mellemstore byggeprojekter med 4-7 procent.

Investeringen på 3,7 mio. kr. skal bruges til fortsat sikre den fortsatte udvikling af platformen. Geniebelt har på blot to et halvt år spredt sig til over 20 lande.

Platformen har tidligere modtaget investorkapital fra Troels Garibaldi Falkenberg og bruges af blandt andre entreprenørvirksomheden Juul & Nielsen A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096