23948sdkhjf

Orbicon køber byggerådgiver

De 40 medarbejdere i Henrik Larsen Rådgivende Ingeniørfirma har fået ny ejer.
Efterspørgslen på bæredygtigt byggeri er stærkt stigende, og for at styrke sin position på dette marked har Orbicon pr. 1. oktober overtaget aktiviteter og medarbejdere i Henrik Larsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S.

Målet er at skabe en endnu stærkere grøn profil i en ny, fælles virksomhed:

- Med det nye tilkøb vil vi kunne levere endnu bedre ydelser til gavn for de mange nuværende og kommende kunder, der bruger vores kompetencer, siger Jesper Nybo Andersen, administrerende direktør i Orbicon.

Han understreger, at det ikke kun er nybyggeri, der satses på. Det er i lige så høj grad renoveringsprojekter i den eksisterende bygningsmasse, som står for langt størstedelen af energiforbruget.

Ikke let at sælge
For direktør Henrik Larsen har det ikke været nogen nem beslutning at sælge sin virksomhed efter 20 år. Men han er overbevist om, at Orbicon er den rigtige partner til at sikre medarbejderne de bedste udfoldelsesmuligheder:

- For at drive det endnu længere har vi valgt at blive en del af en større virksomhed med en bredere palet af fagligheder. Orbicons grønne profil, og deres måde at møde kunder og omverden på, passer utroligt godt til os, siger Henrik Larsen, der fortsætter som specialist under det nye ejerskab.

Er på rette vej
Ifølge Jesper Nybo Andersen er planen at bibeholde det nuværende Henrik Larsen-kontor på Frederiksberg, hvor medarbejderne formentlig vil få selskab af ansatte fra nogle af Orbicons øvrige forretningsområder.

- Vi er i gang med at opføre et nyt, stort domicil i Høje Taastrup og har ingen ambition om at have et meget stort kontor i København. Men vi tror på, at nærheden til de københavnske kunder er vigtig, siger Orbicons administrerende direktør.

De 40 medarbejdere fra Henrik Larsen Rådgivende Ingeniørfirma har ekspertise inden for bygningsinstallationer og energi, og Orbicon vil efter købet beskæftige cirka 600 medarbejdere.

- Det er det andet opkøb, vi har foretaget i år, og vi har derudover ansat mange nye medarbejdere, så jeg føler, at vi er på rette vej, siger Jesper Nybo Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126