23948sdkhjf

Kolding-entreprenør har første spadestik to gange

O. Adsbøll & Sønner tager hul på en begivenhedsrig uge.
Uge 41 byder på hele to første spadestik for O. Adsbøll & Sønner.

Tirsdag kan Fredericia-borgmester Jacob Bjerregaard tage det første spadestik til Frederikshuset, som er navnet på det første byggeri i den nye kanalby ved byens havn.

Læs mere: Første husspadestik i FredericiaC

Og torsdag gælder det så Sommerlyst, som er et byggeri på hjørnet af Holmbladsgade og Geislersgade på Amager, hvor Kolding-entreprenøren er totalentreprenør.

Hele området er under en byfornyelsesproces, hvor der på denne grund er nedrevet en tidligere gammel bygning, og nu opføres et nyt, moderne etagebyggeri med boliger og erhverv i 2015-standard.

Sommerlyst-projektet har to arkitekter: KHS Arkitekter som bygherrearkitekt på projekteringen og Urban Agency som arkitekt på myndighedsprojektet. Det indeholder i alt 4.273 etagemeter fordelt i op til 5 plan som almene boliger med altaner og stueplan mod Holmbladsgade indeholder med 500 kvadratmeter erhverv. I alt er der tale om 28 almene boliger og erhverv foruden p-kælder.

Entreprisesummen er på ca. 60 mio. kr., og når det første spadestik er taget torsdag, forventer O. Adsbøll & Sønner, at hele byggeriet står færdig i starten af 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094