23948sdkhjf

Boligforening vil give fjordudsigt i Ringkøbing

Byudviklings-projektet Ringkøbing K skal være for alle, mener boligforening, der håber på at kunne bygge 15-20 almene boliger i området ned til fjorden.
Lysten til at bo med udsigt over Ringkøbing Fjord og med et stort rekreativt område som nærmeste nabo skal ikke være forbeholdt velhavende husejere.

Det mener Ringkøbing-Skjern Boligforening, som gerne vil gøre plads til lejerne i den kommende bydel, skriver lokalavisen Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Derfor bliver der lige nu udarbejdet skitser til 15-20 energirigtige lejeboliger, som kan opføres i den kommende bydel, skriver avisen.

- Vi synes, det er oplagt at lave almene boliger i det nye område. Det sætter nogle rammer for, hvor dyrt det må blive. Vores målgruppe vil være kernefamilier med børn, fortæller Bo Lodbjerg, der er direktør i Ringkøbing-Skjern Boligforening, til dagbladet Ringkøbing Skjern.

Det er endnu ikke besluttet, hvordan de måske kommende boliger skal udformes - udover, at de skal passe ind i en målsætning om at være grøn.

Når arkitekten er færdig med skitserne, vil boligforeningen præsentere oplægget for både Ringkøbing K og kommunen.

Der bliver først taget hul på byggeri af nye huse, når der kan bygges mindst 30 boliger, og det er planen, at der i løbet af de kommende 30 år, skal være plads til 1100 boliger.

Realdania By og Ringkøbing-Skjern Kommune, som står bag selskabet Ringkøbing K, har besluttet at etablere det store grønne område med søer, vådområde, stier, fugletårn og meget mere - inden der bliver bygget boliger.

Planen er, at det skal fungere som trækplaster for kommende beboere.

Der blev taget første spadestik til naturområdet for nyligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094