23948sdkhjf

44.500 etagemeter på plads i Herlev

Casa har afsluttet 17 måneders hektisk byggeaktivitet med hovedstadens nye indkøbscenter.
I oktober er byggepladsen ved det kommende indkøbscenter, Big Shopping i Herlev, blandt de mest travle i hovedstaden.

250 mand er i gang med alt fra automatiske døre, ventilation, VVS, gulve og maling til opsætning af 1.000 cykelstativer og skilte til de 1.100 P-pladser.

Hertil kommer op mod 1.000 nye medarbejdere, der skal gøre de 28 butikker klar til åbningen den 31. oktober.

Den 1. oktober afsluttede Casa sit arbejde som totalentreprenør på hovedstadens nye indkøbscenter ved Motorvej M3.

I løbet af de seneste 17 måneder har godt 100 mand har været i gang på byggepladsen i Herlev. De 45.100 etagemeter råhus er rejst i løbet af seks måneder. Montagen af de 6.000 elementer er gennemført med et snit på 60 elementer pr. arbejdsdag. Der er desuden medgået 3.000 læs færdigblandet beton. 2.000 læs jord er kørt væk til jordrensning, da miljøoprensning på grunden var nødvendig, og andre 2.000 læs rent sand er kørt til.

- Det har været en massiv indsats. God planlægning med tre funktionærer i spidsen for de godt 100 mand på pladsen har været nøglen til et godt byggeri og til at holde planen. Sammen med en god opbakning og sagsbehandling i Herlev Kommune er byggesagen kørt effektivt, siger projektchef Claus Nielsen.

Det indvendige arbejde er fordelt på fire entreprenører – Vestergaard Nielsen, H. Skjøde Knudsen, NPV og Casa. Hertil et stort antal fagentrepriser på teknik, inventar, kasselinjer mm. Udover selve råhuset har Casa udført entreprisen på seks af butikkerne i centret. De fire af butikkerne; Silvan, Elgiganten, Jysk og Idémøbler, er afleveret en måned før tid, mens Max Burger og Bones Restauranter er afleveret tre måneder før tid.
Læs mere om: CASA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109