23948sdkhjf

JFP gør rent bord i Gødstrup

Sammen med joint venture-partneren, Max Bögl, har Herning-entreprenøren nu sikret sig samtlige råhus- entrepriser på DNV-byggeriet i Gødstrup.
Forleden indgik Region Midtjylland kontrakt med joint venture-partnerne JFP og tyske Max Bögl om den sydlige del af sygehusbyggeriet i Gødstrup.

Dermed har JFP og Max Bögl vundet hele råhuset på det nye supersygehus – en ordre på i alt 450 mio. kroner.

- Først og fremmest er vi selvfølgelig glade for at have vundet opgaven, fordi det viser, at vi er gode til vores arbejde og har levet op til bygherrens krav og forventninger på første del af opgaven. Når det er sagt, glæder jeg mig samtidig over, at vores mere langsigtede strategi omkring sygehusbyggeri viser sig at være rigtig, siger administrerende direktør, Jesper Friis Kühlwein Poulsen, der er anden generation i den familieejede virksomhed.

Opgaven vundet to gange
Det er i øvrigt anden gang, at JFP og Max Bögl vinder udbuddet. DNV Syd var nemlig den første opgave, som Region Midtjylland sendte i udbud, men licitationen blev annulleret, da alle bud lå langt over den forventede pris.

Da DNV Nord blev sendt i udbud bød JFP og Max Bögl – og vandt. Og da DNV Syd igen blev sendt i udbud, vandt JFP endnu en gang opgaven.

- Vi er selvfølgelig både stolte over, at vi igen blev udpeget – og glade for, at Region Midtjylland værdsætter samarbejdet med os i sådan en grad, at de har lyst til at fortsætte. Det er en tillid, som vi glæder os til at leve op til, siger Jesper Friis Kühlwein Poulsen.

satsning bærer frugt
JFP har gennem de seneste mange år budt ind på mindre sygehus-byggerier og -renoveringer for at opbygge den fornødne erfaring de store projekter, herunder DNV i Gødstrup og DNU i Skejby ved Aarhus, som JFP også har vundet store dele af.

- Vi anlagde en strategi og gik benhårdt efter at opbygge værdifuld viden på området. Den strategi begynder nu at bære frugt, som vi lige så stille kan begynde at høste, siger Jesper Friis Kühlwein Poulsen.

JFP går i gang på DNV Syd i januar 2016, og arbejdet med råhuset forventes afsluttet juli 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.09