23948sdkhjf

Skuffende regnskab for Holstebro-entreprenør

Firmaet Kaj Bech fik halveret sit overskud i nyt årsregnskab.
Overskuddet hos Kaj Bech er blevet halveret i det seneste regnskab. Entreprenørfirmaet har dog en tyk ordrebog og forventer et meget bedre regnskab i år, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Især manglende efterspørgsel på saltning og snerydning i en mild vinter kostede. Bruttofortjenesten i entreprenørfirmaet endte på 12 millioner kroner i regnskabsåret, der gik fra 1. maj 2014 til 30. april i år, mens bruttofortjenesten året før var 18,5 millioner kroner.

Det gav også udslag på bundlinjen, hvor resultatet før skat blev mere end halveret fra ti millioner kroner i regnskabet for 2013/2014, til 4,6 millioner kroner for 2014/2015.

- Vi er ikke helt tilfredse med regnskabet, da vi havde forventet en højere omsætning og bruttofortjeneste, men vi er jo ikke selv herre over vejret, siger Anders Bech, der er administrerende direktør i familiefirmaet til Dagbladet Holstebro-Struer.

Han fortæller, at en anden medvirkende årsag til den faldende bruttofortjeneste var, at man godt nok vandt en del licitationer på renoveringer af broer, men at arbejdet først skulle udføres i 2015 og 2016.

Han nævner, at en stor opgave på Oddesundbroen først ses på regnskabet næste år, som virksomheden har store forventninger til.

Udover arbejdet med renovering af broer, er ordrebogen for 2015 og 2016 allerede fyldt godt op, da Kaj Bech også har vundet opgaven med at opføre ni motorvejsbroer i forbindelse med byggeriet af Holstebro-motorvejen. Kaj Bech har også fra 1. april genvundet opgaven med at vedligeholde veje og parker i Holstebro by, mens opgaven er udvidet med de øvrige veje i hele Holstebro Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095