23948sdkhjf

Arenabyggeri i Næstved bløder atter millioner

Det er ikke første gang, bygherrerne beder om penge hos Næstved Kommune.
Byggeriet af en indendørs arena i Næstved er endnu engang stødt ind i problemer. Bygherrern beder nu Næstved Kommune om hjælp, og det er ikke første gang, skriver regionalstationen TV Øst.

Først skred budgettet med 20 millioner kroner, så begyndte en tidsfrist deadline at puste entreprenørerne i nakken. Og nu er den nye sportshal i Næstved endnu engang løbet ind i problemer.

Det er nemlig ikke lykkedes halformanden og resten af ledelsen bag projektet at skrabe nok penge sammen i sponsorstøtte, og derfor skal byrådet i Næstved i aften tage stilling til, hvorvidt de vil hjælpe med at dække udgifter til halprojektet.

- Jeg har det skidt med det. Det er ikke sjovt at gå op til byrådet og borgmesteren og sige, at vi skal bruge nogle flere penge siger Hans Henrik Knudsen, formand for Næstved Hallerne til TV Øst.

Pengene er så godt som afsat. De 10 millioner kroner er nemlig allerede blevet regnet med ind i budgetforliget for Næstved Kommune, hvorfra der lyder kritik af bygherrernes håndtering af projektet.

Den nye arena skal efter planen indvies den 17. november.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.206