23948sdkhjf

Gottfred Petersen A/S kaprer vigtigt agentur

Middelfart-virksomheden bliver fremover eneforhandler for tyske Halfen.
Halfen er en af Europas førende virksomheder inden for betonforankring, facadefastgørelse og monteringsteknik. Aftalen træder officielt i kraft ved årsskiftet, men allerede nu arbejder de to virksomheder sammen om at forsyne entreprenører og håndværksvirksomheder på det danske marked med Halfens systemer.

Halfens produkter anvendes til byggeri med præfabrikerede betonelementer, erhvervs- og boligbyggeri samt anlægsarbejde og til trafik- og infrastrukturbyggeri. Aftalen indebærer, at Middelfart-baserede Gottfred Petersen overtager alle lager- og salgsaktiviteter af Halfen-mærkerne herhjemme. Det drejer sig om de fire mærker Halfen, Deha, Demu og Frimeda, og ifølge salgsdirektør Finn Enevold Jensen er aftalen et led i en nøje tilrettelagt strategi hos Gottfred Petersen:

- I forvejen føler vi os med 8.000 varenumre på hylderne noget nær komplette, hvad angår produktsortimentet. Men med Halfens fastgørelsessystemer i folden, står vi om muligt endnu stærkere, siger Finn Enevold Jensen, og fortsætter:

- Set herfra er det en win-win situation, hvor både Halfen og Gottfred Petersen A/S drager fordel af aftalen. Og det er naturligvis en forudsætning for os, at vores samarbejds- og aftalepartnere er lige så tilfredse som vi. Ellers tror jeg ikke på, at samarbejdet vil blive frugtbart og langtidsholdbart.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094