23948sdkhjf

Elektrogården installerer på Lundebo i Sorø

Plejecentret Lundebo bygges om for 80 millioner - el-entreprisen lyder på de fire.
Det er et af Sorø Kommunes største projekter for tiden, der rulles ud, når plejecentret Lundebo frem mod 2018 bygges om til 58 handicapboliger.

Og det samme er det for den lokale installatørvirksomhed Elektrogården fra Sorø, som for godt fire mio. kr. – svarende til fem procent af byggesummen - skal sikre alle elinstallationer.

- Det er en tilpas opgave for vores virksomhed, og vi har prøvet det før, men lige nu er det vores største projekt, siger indehaver Carsten Hansen, som er glad for at kigge i ordrebogen. Der er masser af mindre projekter, og efterspørgslen er den bedste siden finanskrisen, beretter han.

Han tror næppe, at man blev valgt til Lundebo-opgaven, fordi Elektrogården er et lokalt Sorø-firma. Ingen af de ni øvrige vindere af fagentrepriser er nemlig fra Sorø. Til gengæld var det afgørende for Elektrogården, at projektet er lokalt.

- Vi var interesseret, fordi vi kendte institutionen i forvejen og har haft et samarbejde med dem i det daglige, så Lundebo ville gerne have os derned igen for at arbejde.

Han tror, det var afgørende for, at det også lykkedes, at Elektrogården har fokus på uddannelse og tager forholdsvis mange lærlinge ind og derfor kunne leve op til beskrevne klausuler om social ansvarlighed. En såkaldt arbejdsklausul og en social klausul.

- Ellers var det helt klart vores erfaringsgrundlag, der betød noget, og det gjorde vores pris selvfølgelig også, siger Carsten Hansen.

Lundebo-projektet er delt op i to etaper med en kortere pause imellem. Der bygges fire grupper med 14-15 boliger i hver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093