23948sdkhjf

Tidligere Spæncom-ansatte lever godt af rådgivning

Nystartet ingeniørfirma overlevede finanskrisen og skaber nu rekordoverskud.
Tilbage i 2007 blev Drauschke Consult A/S stiftet. Ejerne forlod deres faste job hos Spæncom og gik i gang uden at have den mindste idé om, at den værste krise siden 1930’erne skulle lamme byggebranchen blot et år senere.

- Timingen var måske ikke den bedste, men omvendt har krisen måske givet os nogle fordele, idet de fleste virksomheder har været tvunget til at slanke medarbejderstaben og derfor i højere grad benytte sig af eksterne rådgivere, som er en mere fleksibel løsning, siger administrerende direktør, Torben Drauschke.

Han har netop afleveret sit hidtil bedste årsregnskab med et resultat før skat på knap 0,8 millioner kroner.

- Vi har fra starten fokuseret meget på et område i branchen, hvor vi både havde stor knowhow, men også hvor der ikke var så mange aktører – nemlig inden for projektering af betonelementer, siger Torben Drauschke.

Efterhånden som opgaverne blev flere og flere, har Drauschke Consult oprustet med ingeniører og konstruktører, og Aarhus-virksomheden har i dag samlet et dygtigt hold på ni fuldtidsansatte.

Og det er ikke mindst de ansattes engagement og faglighed, der ligger til grund for dette års meget positive resultat:

- Uden vores engagerede medarbejdere ville det ikke være lykkedes at tredoble vores resultat, som det er sket her i vores seneste regnskab, fremhæver direktøren.

Drauschke Consult løser ikke kun betonopgaver. I takt med virksomhedens vækst er der tilført en stor erfaring i udarbejdelse af komplet projektmateriale med tegninger og beregninger af både små og store projekter inden for andre byggematerialer.

- Med de mange andre opgaver har det været vigtigt for os løbende at udvikle medarbejdernes viden, så vi til enhver tid har kunnet imødekomme samfundets og kundernes behov for seriøst og professionelt projektering, siger Torben Drauschke.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079