23948sdkhjf

Investerer 100 millioner i butikker

Coop giver sine lokale dagligvarebutikker et løft. Der bliver både tale om nybyggeri og ombygning.
I løbet af de kommende 15 måneder vil Coop og de selvstændige brugsforeninger investere ca. 100 millioner kr. i moderniseringer af Dagli´Brugser i 130 mindre byer over hele Danmark, der skal gøre dem til mere attraktive madbutikker.

Der vil også blive investeret i bygning af helt nye butikker. I Bindslev i Nordjylland tages søndag eksempelvis første spadestik til en helt ny Dagli´Brugs, der åbner næste år. Her er der tale om en investering på over 10 millioner kr.

- Hvis ikke vi gør noget nu, ville mange byer miste deres sidste butik i løbet af får år, siger kædedirektør Jesper K. Andersen fra Dagli´Brugsen og LokalBrugsen.

Dagli´Brugsen har i år haft premiere på et nyt koncept, ”Fremtidens Dagli´Brugs”, som nu er blevet testet i 10 butikker. Resultaterne har været så gode, at man nu sætter tempoet op. I løbet af de kommende tre måneder åbner cirka 30 moderniserede butikker, og hensigten er at ombygge yderligere 100 i løbet af 2016.

- Det skal være mere attraktivt at handle lokalt. Fælles for vores indsats er, at vi tilfører ting, der gør butikken til et lokalt samlingspunkt. Vi har allerede tillægsfunktioner som post, bank og apotek. Nu tager vi skridtet videre, siger Jesper K. Andersen.

Blandt de nye elementer i konceptet er blandt andet Dagli´Stuen; et lokale som borgerne i byen frit kan låne til møder, flere måltidsløsninger i form af friske færdigretter og et større udvalg af lokalt producerede varer tilpasset den enkelte butik.
Læs mere om: coop
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19