23948sdkhjf

Nu får Vejle sine sidste bølger

Ejendomsselskabet bag det spetakulære byggeri Bølgen i Vejle bekræfter nu, at de sidste tre bølgetoppe bygges.
Det er seks år siden, at de første lejligheder i Bølgen i Vejle blev taget i brug. Finanskrisen satte dog en midlertidig stopper for konstruktionen af de sidste tre bølgetoppe. Men nu bekræfter Lars P. Bache fra Ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S at man går efter at bygge de sidste bølgetoppe. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

- Det er nu planen, at vi bygger Bølgen færdig. Der er faktisk stor interesse for lejlighederne, og der er allerede en hel del købere, der har lagt billet ind, så vi ser med fortrøstning på udviklingen, fortæller Lars P. Bache, der i øjeblikket arbejder på at få salgsmaterialet til de nye lejligheder klar.

Allerede for et år siden begyndte håndværkere at stikke spaden i jorden på pladsen foran Rødkilde Gymnasium. Siden er der blevet etableret fundament til den resterende del af bølgen. Håndværkerne er netop ved at være færdige med garage- og depotrumsdelen, der udgør stueetagen af byggeriet.

Lars P. Bache fortæller, at man allerede er et godt stykke med bygning tre og fire, og at der bare er ti måneder til at de første lejligheder står klar.

Han oplyser endvidere at den sidste bygning ikke indrettes som de andre med 60 lejligheder, hvilket giver eventuelle købere mulighed for at sætte eget præg på det indvendige.

Læs hele artiklen på Vejle Amts Folkeblad

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11