23948sdkhjf

Give Stålspær leverer 400 tons konstruktionsstål

De første spadestik til en ny skole i Ilulissat på Grønland er taget. Give Stålspær løst den komplekse udfordring med konstruktionen.
Det har krævet ekstra produktionsforberedelse at levere de 400 tons stålkonstruktion fra fabrikken i Brande til Optimera i Aalborg, hvorfra leveringen vil blive fragtet videre til Grønland.

Den tekniske konstruktion er med sin geometriske form kompleks i både størrelse og udformning. Skolen får nemlig et specielt tagfald, der bygges op som et kryds:

- Det er ikke første gang, at vi leverer stålkonstruktion, som i sin arkitektoniske og geometriske form er udfordrende. Skolens taghældning er udformet som et ikke-vinkelret kryds – en spændende konstruktion, lyder det fra Teil Bechmann, ejer af Give Stålspær.

Ilulissat er med sine 5.000 indbyggere Grønlands tredjestørste by. Den nye skole opføres på samme grund som den gamle skole. Der udføres med det nye projekt en fuldstændig nedrivning af den gamle skole, og der er derfor tale om helt nyt byggeri og ikke en renovering af eksisterende bebyggelse. KJ Greenland er hovedentreprenør på projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11