23948sdkhjf

Furnpartner kvitter møbelnavnet - Der skiftes nu navn til Partas

Fremover vil Balling-virksomhed koncentrere sig om produktion af vindueskomponenter og udvendige pladedøre – samtidig tager virksomheden yderligere et skridt på vejen til generationsskifte.
Under navnet Partas vil virksomheden i fremtiden koncentrere sig om fremstilling af vindueskomponenter til vinduesindustrien og udvendige pladedøre, hvor Salling-virksomheden har udviklet en dørtype, der er meget tættere end traditionelt fremstillede døre.

- Navneskiftet er en logisk konsekvens af, at vi nu har trukket os ud af møbelbranchen. Derfor er ordet furn jo blevet misvisende, forklarer grundlæggeren af virksomheden, Erik Kuhr Sørensen, der har trukket sig tilbage til en rolle som bestyrelsesformand.

Direktørposten er givet videre til Kim Nielsen, der også kan skrive medejer på visitkortet. Det samme kan produktionschef Jacob Berg Nielsen. De to har købt aktieposter i Partas, som dog endnu har Erik Kuhr Sørensen som hovedaktionær. Han er imidlertid glad for, at der med det nye ejerskab er taget hul på et generationsskifte i virksomheden.

Partas er fortsat et aktieselskab. Part står for en ”del af noget” men betyder også partnerskab. De to sidste bogstaver i det nye firmanavn står for A/S.

De mange forandringer i Balling, der træder i kraft den 1. maj, betyder, at Partas er tilbage i rollen som ren underleverandørvirksomhed. Da Furnpartner i sin tid blev etableret var hovedsigtet underleverancer til Sallings mange møbelfabrikker. Virksomheden begyndte imidlertid selv at fremstille møbler og importerede ligeledes møbler fra Fjernøsten.

Nu er Partas rendyrket underleverandør for vinduesindustrien. Produktionen, som der er købt en ny maskinpark til, består først og fremmest af fyldninger i aluminium og træ eller kombinationer af de to materialer. Partas fremstiller blandt andet specielle frisede aluminiums fyldninger. Desuden satser Partas altså også på produktion af udvendige pladedøre.

En halv snes vinduesfabrikker er i dag på kundelisten
Erik Kuhr Sørensen ser optimistisk på fremtiden.
- Vi har fået en god start, og vi satser på at kunne udvikle os sammen med vore kunder. Vi har den fordel, at vi som tidligere underleverandør til møbelindustrien har kravene til præcis levering og kvalitet helt inde under huden, siger han.

Partas er kun et navneskifte , som ikke berører div. tlf. numre, cvr. nummer samt andre kontoer.

Kilde: Partas

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096