23948sdkhjf

To private projekter til E&P

Byggerierne i Carlsberg Byen og Københavns Lufthavn sender 200 millioner kroner ned i ordrebogen hos Enemærke & Petersen. Det er samtidig startskuddet til et nyt forretningsområde.
Hidtil har Enemærke & Petersen (E&P) hentet størstedelen af sin omsætning i den almennyttige boligsektor og hos offentlige bygherrer, men med de nye projekter i Carlsberg Byen og Københavns Lufthavn tager virksomheden et stort skridt ind på det private marked.

- Det er to meget vigtige kontrakter, vi har fået i hus i denne uge. De passer perfekt i vores strategiske planer om at arbejde mere for større private ejendomsbesiddere, siger adm. direktør Henrik Mielke.

Det klart største af de to projekter er i Carlsberg Byen, hvor E&P skal opføre boliger, lidt erhverv samt udearealer i tre byggefelter. Kontrakten til 172 millioner kroner blev skrevet under onsdag eftermiddag. I Københavns Lufthavn består opgaven i at bygge nye busfaciliteter for godt 20 millioner kroner.

Ifølge Henrik Mielke viser de to projekter, at E&P har kompetencerne og de konkurrencemæssige styrker til også at arbejde for virksomheder og private ejendomsbesiddere. Med kontrakterne i hus har entreprenøren nu et godt fundament for at udbygge den organisation, som skal varetage denne type af opgaver:

- Vi har allerede ansat stærke tilbuds- og projektprofiler og regner i øjeblikket på flere spændende projekter, der kan skabe et stærkt ekstra ’ben’ til vores virksomhed, siger Henrik Mielke.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095