23948sdkhjf

Virksomheder speeddater på Building Green

Find din nye partner på 20 minutter: “Building Green Connections” sørger igen i år for at matche byggebranchens aktører på kryds og tværs.
Building Green Connections gør det nemt at booke møder med nye potentielle forretningspartnere og kunder og er en mødeplads for beslutningstagere, udbydere og branchefolk inden for energieffektivt og bæredygtigt byggeri.

På møder á 20 minutter skal deltagerne nå at præsentere, diskutere, udvikle og udbyde nye projekter og forretningsidéer.

- Det er en god og effektiv måde for arkitekterne at få et hurtigt overblik over nye produkt-landvindinger på, siger partner Lone Wiggers fra C.F. Møller.

Det danske arkitektfirma var blandt de 125 virksomheder fra 14 lande, som i 2014 deltog i matchmaking-sessionerne. Og C.F. Møller er med igen i år, hvor arrangørerne på nuværende tidspunkt kan melde om over 80 tilmeldte virksomheder. Det er både arkitekter, producenter, bygherrer og videninstitutioner, og mødebookingen er i fuld gang.

Building Green Connections arrangeres i samarbejde mellem Building Green, Enterprise Europe Network og Innovationsnetværket for Bæredygtigt Byggeri, Innobyg.

- Building Green Connections giver både udstillere og besøgende en ny mulighed for målrettet og effektiv messedeltagelse, og vi synes, det er en fantastisk mulighed både for vores medlemmer og alle andre som deltager i Building Green messen, siger Kasper Lynge Jensen, der er netværksleder i Innobyg.

Det er gratis at deltage i møderne. Læs mere om, hvordan du deltager, her: https://www.b2match.eu/greenconnections2015

Artiklen er en del af temaet Building Green 2015.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141