23948sdkhjf

Håndværkerne skal dyppe penslen i Stark-maling

Stark vil kapre professionelle maling-kunder med eget mærke. Både malermestre og andre håndværkere der alligevel er kunder hos byggemarkedskæden.
Med eget mærke af professionel maling udfordrer byggemarkedskæden Stark de eksisterende producenter. Og administrerende direktør Søren P. Olesen er ikke sen til at vurdere, at det får stor betydning for det pressede marked.

- Vores satsning bliver en game changer i branchen. Vi er markedsleder inden for salg af byggematerialer til professionelle. Vi omsætter for 7 mia. kr., og salget af malingen vil fylde 300 mio. kr. allerede i år. Det giver et perspektiv på, hvor lidt der skal til, for at vi rykker rundt på markedsandelene, siger Starks administrerende direktør til Børsen.

Malingen bliver fremstillet af den tyske fabrik Ostendorf sælges under mærket Raw, et mærke som Stark i forvejen sælger blandt andet fliser og træ under.

Med det nye maling-tiltag vil Stark have fat i alle malere, ifølge byggemarkedet selv ikke mindst malermestrene i provinsen, som hidtil har skullet køre langt til nærmeste malergrossistcenter. Også andre håndværkere, som allerede har en konto hos kæden, skal vælge Starks maling, når de alligevel lægger vejen forbi en af de 92 byggemarkeder.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094