23948sdkhjf

Parlock sikrer Leanvents dråbespjæld før lukketid

LeanVent i Sorø er ved afgrundens rand blevet opkøbt af Parlock for at blive afviklet.
Det er et nødlidende Leanvent ApS i Sorø, som især laver komponenter til komfortventilation, der nu overtages af ventilationsvirksomheden Parlock med hovedsæde i Greve.

LeanVent, som især er kendt i ventilationsbranchen for sit dråbespjæld, har på syv år akkumuleret et samlet minus på over 20 millioner, og egenkapitalen var væk.

Alligevel er Parlock-direktør Morten F. Larsen overbevist om, at det er godt køb. Han påpeger, at det er produktprogrammet, som Parlock har behov for. Alt andet omkring virksomheden lukker ned og bliver fortid i Sorø.

- Selve produkterne har de været i stand til at tjene penge på, men når de bruger for mange penge på videreudvikling, så går det galt, siger Morten F. Larsen, som vurderer handleforløbet før virksomheden blev overdraget.

- De har ikke formået at stoppe og sige, at nu er produktet, som det skal være.

Og det er især dråbespjældet, som Parlock interesserer sig for i produktprogrammet. Dråbespjæld findes ikke i forvejen i Parlocks portefølje, men Morten F. Larsen mener, at det passer godt ind.

- Vi forventer, at det genererer en form for mersalg, og vi kan tilbyde en mere komplet løsning end før, når vi er ude ved kunderne, siger han.

Han bedyrer, at opkøbet ikke er et led i en plan om, at Parlock nødvendigvis skal vokse ved opkøb. Parlock holder øje med, om der er emner, som er ved at skifte hænder, og så står Parlock klar til at købe, hvis det er interessant, fortæller han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11