23948sdkhjf

Tilfredse udstillere ser frem mod næste år

Building Green er blevet et attraktivt mødested for virksomheder, der søger dialog på et højt fagligt niveau.
Over 5.600 besøgende lagde i løbet af to dage vejen forbi Forum i København, da IBC Euroforum for femte gang arrangerede Building Green.

Besøgstallet er det hidtil højeste, og ifølge messechef Henrik Ulander er det ikke mindst arrangørernes satsning på et attraktivt konference- og seminarprogram, der er baggrund for succesen. Det er udstillerne enige i:

- Kombinationen af det bæredygtige tema, de mange seminarer og ikke mindst matchmaking-møderne er gode indslag som er med til at sikre en høj faglighed, siger projektsalgschef Michael Andersen fra Cembrit, der kan se tilbage på to udbytterige dage med gode dialoger og kontakter.

Det samme kan Randers Tegl, der var med som udstiller på Building Green for første gang. Og arkitektrådgiver Peter Rune Mortensen betegner deltagelsen som en succes:

- Mange af de besøgende gav udtryk for, at de kom med en holdning til tegl som et CO2-tungt og ikke særligt bæredygtigt materiale. En nærmere gennemgang og præsentation af tegls faktiske egenskaber, ikke mindst i forhold til levetid og det nærmest ikke eksisterende behov for vedligeholdelse, gjorde udslaget til en helt positiv holdning, når de gik fra standen, fortæller han.

Højt antal genbookinger
Efter mere end et års udviklingsarbejde er Steni og Gaia Solar nu klar med en ny løsning, hvor solcellerne integreres i tagpladerne.

Det blev markeret i Forum, hvor Steni Danmarks direktør, Claus Bøgeskov, og Gaia Solars direktør, Peter Terman Petersen, underskrev en samarbejdsaftale på selve messestanden.

Ifølge Peter Terman Petersen var interessen fra de besøgende stor, og Gaia Solar har allerede booket stand til næste års messe, der afholdes i dagene 2. og 3. november 2016. Det har flere af de øvrige udstillere også:

- Vi kan se, at der allerede er et meget højt antal genbookinger til næste år, og det er jo et tegn på, at udstillerne får 'bang for the buck', siger Henrik Ulander.

Artiklen er en del af temaet Building Green 2015.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094