23948sdkhjf

Højt specialiserede VVS-produkter til salg på web

Byggros Holding lancerer webshoppen BGFlux.com, der samler produkter fra Byggros, Burcharth, Millag, Inja, Biovarme på en fælles indkøbsside.
Tiden hvor nethandel var forbeholdt private er forbi. Nu går virksomheder gerne online for at købe forbrugsartikler og tekniske løsninger som smørenipler, industrislanger, VVS eller specialprodukter til bygge og anlæg. Det har Byggros Holding taget konsekvensen af og lancerer nu webshoppen BG Flux, der samler højt specialiserede produkter fra fem datterselskaber på en fælles webshop.

- Vi vil gerne bringe vores samlede produktsortiment mere frem i lyset for de godt 3500 virksomhedskunder og grossister, som allerede handler med ét af vores selskaber. De får nu en platform, hvor de bliver præsenteret for det samlede sortiment på tværs af selskaberne. Det vil helt sikkert give synergieffekter for vores kunder, som kan få et mere effektivt indkøbsflow. Set fra vores perspektiv tror vi selvfølgelig også på, at webshoppen vil give os en øget vækst, siger Anders Kjeld, Adm. direktør for Byggros Holding A/S.

På BGFlux.com kan håndværkere, entreprenører, vvs’ere, mekanikere, anlægsgartnere, landmænd, industriteknikere og et væld af andre faggrupper finde de varer, de skal bruge i deres professionelle virke. Produkterne omfatter tusindevis af reservedele, tekniske artikler og forbrugsstoffer til både bygge- og anlægsbranchen, landbruget og industrien.

- Ved at samle de fem selskabers sortiment i én webshop får vi et meget slagkraftigt værktøj, der vil gøre sig rigtig godt på nettet. Vi har en forventning om, at webshoppen også vil kunne tiltrække nye kunder, da mange bruger nettet til at søge informationer om produkter. På BGflux.com kan de gennemføre handlen – lige på stedet, siger Jens Østerby, der har stået for udviklingen af hjemmesiden.

Som noget nyt tilbyder Byggros Holding leverandører udefra med specielle nicheprodukter at præsentere og sælge deres produkter gennem platformen bgflux.com, hvis de har varer, der passer ind i det øvrige sortiment.

- Vi vil gerne give mindre leverandører, der ikke har de samme salgskanaler som os, en chance for at få deres varer præsenteret og solgt via vores webshop. Hvis de kommer til os med et godt produkt, der passer ind i vores sortiment, vil vi gerne sælge det. Vi tænker, at BG Flux på den måde kan være med til at give mindre leverandører et skub fremad og skabe vækst, siger Anders Kjeld.

Byggros, Burcharth, Millag, Inja og Biovarme har en lang tradition for klassisk samhandel med virksomheder og grossister. Den nye webshop er ikke et farvel til samarbejdet med grossisterne, men tænkt som et supplement, ligesom kunderne stadig kan ringe ind til salgsselskaberne og få den sædvanlige kompetente og specialiserede rådgivning inden for deres felt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079