23948sdkhjf

Jakobsen & Blindkilde laver nyt solidt resultat

Det samlede resultat for der sidste to år ligger tæt på 30 millioner før skat.
For andet år i træk kan den midtjyske entreprenørvirksomhed Jakobsen & Blindkilde A/S fra Aulum præstere et resultat på 11,5 mio. kroner. Blot 20.000 kroner adskiller det netop offentliggjorte regnskab for 2014/15 fra det foregående regnskabsår.

Regnskabet understreger dermed virksomhedens stabilitet med jævnt stigende overskud, voksende egenkapital og stort set uændret medarbejderstyrke på omkring 75 mand. Omsætningen er ikke offentliggjort.

Ifølge beretningen i årsrapporten anses resultatet for tilfredsstillende og som forventet. I kraft af en ” særdeles god ordrebeholdning ” forventes både aktivitet og resultat for det kommende regnskabsår at blive mindst på samme niveau som 2014/15.

Jakobsen & Blindkilde udfører byggeri i total- og hovedentreprise med egenproduktion af jord- og kloak- samt beton- og murerarbejde. Herudover udfører selskabet større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Virksomheden er i øjeblikket blandt andet i gang med som hovedentreprenør at opføre cirka 4.500 kvm undervisningsbyggeri for Herningsholm Erhvervsskole og et botilbud på samlet 5.000 kvm for handicappede i Hadsten samt i totalentreprise en stor lagerbygning for Siemens. Selskabet udfører derudover betonarbejdet på Museum Blåvand. Desuden er virksomheden gang i med at opføre rense- og biogasanlæg samt er involveret i et par naturgenopretningsprojekter.

Klar til hurtig omstilling
I årsberetningen noterer virksomheden, at udviklingen i byggeriet også i 2015/16 vil være ”en væsentlig usikkerhedsfaktor”. Man vurderer derfor, at der fortsat er behov for et stærkt fokus på likviditet, lønsomhed og selvfinansiering.

- Ligeledes kan der blive behov for hurtige omstillinger med henblik på at imødegå markedsmæssige trusler og muligheder, hedder det.

Selskabets administrerende direktør, Esben Søndervad Pedersen, ønsker ikke at kommentere regnskabet og henviser til en bestyrelsesbeslutning om ikke at kommentere regnskabet udover, hvad der fremgår af beretningen.

Jakobsen & Blindkilde A/S er stiftet i 1971 som entreprenørforretning baseret på at betjene landbruget. Siden er firmaet vokset til et traditionelt entreprenørfirma med betydelig egenproduktion.

Virksomheden har holdt til i Aulum siden 2008. Ejerkredsen består i dag af Esben Søndervad Pedersen, Ole Sejbjerg, Henrik Eriksen og Birgitte Svenningsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095