23948sdkhjf

Genopstanden entreprenør med 140 millioner i ordrebogen

Jönsson Entreprise vil i de kommende år sætte et kraftigt aftryk på hovedstadens nye boligområder.
Over 120 medarbejdere mistede jobbet, da byggefirmaet Jönsson i slutningen af 2013 måtte dreje nøglen som følge af Engsø Gruppens konkurs.

Med J. Jensen A/S som hovedaktionær genopstod virksomheden måneden efter i et nyt og mindre setup under navnet Jönsson Entreprise. Det ligner indtil videre en succes.

Efter et overskud på 1,5 millioner kroner i 2014 kan administrerende direktør og medejer, Thomas Normann, inden længe gøre status over et 2015, der slutter med ” et pænt millionoverskud ” baseret på en omsætning i størrelsesordenen 50 millioner kroner.

Jönsson Entreprise beskæftiger i dag 21 medarbejdere, og den aktuelle ordrebeholdning udgør 140 millioner kroner. Men vækst er ikke et mål i sig selv, pointerer Thomas Normann:

- Vi har ingen ambition om at blive de største. Vi vil være de bedste og glæder os over den tillid, vi møder fra alle sider i markedet, siger han.

Han henviser blandt andet til, at Jönsson har høstet bred anerkendelse for sit arbejde på Teglholmen i København, hvor B&W’s gamle støberibygning er blevet ombygget til 225 ungdomsboliger.

På Amager har Jönsson Entreprise netop taget hul på byggeriet af ”Bellakarrerne”, der indgår i første etape af den nye bydel ved Bella Center. Byggeriet, der skal stå færdigt i foråret 2017, er tegnet af Cobe og opføres i totalentreprise for BC Hospitality Group med Alectia som rådgivende ingeniør. Den samlede entreprisesum udgør knap 60 millioner kroner.

Jönsson Entreprise arbejder også som totalentreprenør på Rentemestervej i Københavns nordvestkvarter, hvor AKF Holding investerer 80 mio. kroner i en ny ejendom med Lidl-butik i stueetagen og 39 ejerboliger ovenpå.

Projektet er tegnet af Arkitema med Midtconsult som rådgivende ingeniør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08