23948sdkhjf

E&P hædres i Aarhus

Ekstraordinær indsats for at inddrage beboere og skabe nye arbejdspladser belønnes med Aarhus Kommunes Integrationspris.
Der var blomster til de tre nominerede – JKT Gulve, AGF og Enemærke & Petersen – da Aarhus Kommunes Integrationspris tidligere i dag blev uddelt på Aarhus Rådhus, men i sidste ende blev det Enemærke & Petersen, der løb med prisen.

Borgmester Jacob Bundsgaard begrundede valget med, at årets vinder gør en ekstraordinær indsats for at inddrage beboere og skabe nye jobs i forbindelse med renovering af boligblokke i for eksempel Langkær og Rosenhøj.

- Enemærke & Petersen gør et fantastisk flot arbejde for at involvere beboerne i et område som Rosenhøj. De skaber jobmuligheder for de lokale, der måske ikke tidligere har fået fodfæste på arbejdsmarkedet. Samtidig åbner de op for uddannelsesmuligheder i form af lære- og praktikpladser for unge mennesker af anden etnisk baggrund, som kan have svært ved at få disse pladser andre steder. Men alle tre nominerede gør det rigtig godt, og fortjener stor ros og anerkendelse, lød det fra Jacob Bundsgaard efter ceremonien i byrådssalen.

Prisen er stiftet af Aarhus Byråd med det formål at hædre aarhusianske virksomheder, som har ydet en særlig indsats for at styrke etniske minoriteters beskæftigelsessituation – eller som har gjort sig særlig bemærket i holdningen til integration på arbejdspladsen. Integrationsprisen kan også tildeles enkeltpersoner, som enten har gjort en ekstraordinær indsats for andre eller for selv at blive integreret.

Det er i år 12. gang prisen uddeles. Den er tidligere gået til Virksomhedsskolen, Aarhus Havn (2014), Kantinen på Via University College (2013), International Community (2012), O.N.E, Aarhus (2011), Thipak (2010), ISS Jobudviklingscenter Århus (2009), ”Unge 4 Unge” (2008), Malerfirmaet Erling Skovsgaard (2007), Malerfirmaet Helge og Michael Jørgensen (2005/06), Varehuset Bilka i Tilst (2004), og Østjyllands Postcenter (2003).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11