23948sdkhjf

10.000 m² VM-arena opført på 14 måneder

En hektisk byggeproces er afsluttet for Brdr. Pedersen A/S, der har haft til opgave at opføre den store multiarena i Næstved.
Brdr. Pedersen A/S fra Nørre Alslev på Nordfalster kunne tirsdag aflevere Næstveds nye sports- og kulturarena.

Arenaen er dermed klar til at lægge gulv til det kommende VM i kvindehåndbold, hvor første kamp spilles den 5. december.

- Det er med stolthed, at vi nu kan sige tak for kampen og konstatere, at vi holdt hvad vi lovede, da vi for 14 måneder siden med kort varsel indgik aftale om at bygge Arena Næstved, siger direktør Martin René Pedersen.

Han henviser til, at Næstved Hallernes bestyrelse, kort før første spadestik, besluttede at indstille samarbejdet med Hansen & Andersen for i stedet at indgå aftale med Brdr. Pedersen. Det har således været en kamp mod uret at blive færdig til den aftalte tid.

- Det var en hård fødsel og en meget presset plan. Men under de omstændigheder, synes jeg, at det er gået helt fantastisk. Vi har hele tiden troet på, at vi blev færdige til tiden. Vi var aldrig i tvivl, for hvis du først begynder at vise tvivl, så bliver det også svært at nå de aftalte mål. Derfor holdt vi tidsplanen, siger en stolt Martin René Pedersen.

Arena Næstved har et areal på 10.000 m² og er tegnet af Cebra, som vandt projektkonkurrencen i foråret 2013 sammen med Balslev og den oprindelige entreprenør, Hansen & Andersen.

Arenaen blev officielt indviet tirsdag, og i dag, onsdag, står den første store test med et næsten udsolgt dobbeltarrangement i håndbold. NFH møder Team Tvis Holstebro i dameligaen og Team Sydhavsøerne skal op mod TMS Ringsted.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094