23948sdkhjf

Byggefirma fordobler indtjeningen

Optimismen har for alvor bidt sig fast hos Brdr. Pedersen A/S, som er kommet flot gennem 2014/15.
Smilene er lidt bredere end normalt på Hollandiavej i Nørre Alslev på Nordfalster.

Her har byggefirmaet Brdr. Pedersen hjemme, og her kan ledelse og medarbejdere se tilbage på et år, der er gået godt. Rigtig godt.

Et kig på tallene i det netop offentliggjorte årsregnskab viser således, at virksomheden er kommet ud af 2014/15 med et overskud, der er mere end fordoblet i forhold til året før.

- Det er et tilfredsstillende resultat. Vi kan konstatere, at det hårde arbejde som alle i virksomheden har ydet hver eneste dag, har båret frugt, siger direktør Martin René Pedersen.

Spreder sig geografisk
Byggevirksomheden har løst en lang række større byggeopgaver på Lolland-Falster og Sjælland. Det er blandt andet renovering af Østre Park i Maribo, byggeriet af den nye Sophieskolen i Nykøbing samt et større byggeprojekt på Melitek i Nørre Alslev.

- Vi er både glade og stolte over, at vi bliver valgt til at løse disse byggeprojekter lokalt. Det betyder meget for os at være en del af den positive udvikling på Lolland-Falster, siger Martin René Pedersen.

Virksomheden har det seneste år fået flere større projekter uden for lokalområdet. Det drejer sig blandt andet om et domicilbyggeri for Force Technology i Brøndby og den 10.000 kvadratmeter store Arena Næstved, som netop er afleveret.

Hårdt arbejde hver dag
Det nye regnskabsår er kommet godt i gang, blandt andet med et meget stort byggeprojekt i Køge, og optimismen har i dén grad bidt sig fast i Nørre Alslev.

- Vi har positive forventninger til det kommende år. Men der skal arbejdes hårdt hver dag for at holde den høje kadence, vi har haft i virksomheden det seneste år, siger Martin René Pedersen og forsikrer, at både han og de 50 medarbejdere er helt klar til at møde den udfordring.

Brdr. Pedersen arbejder intensivt på at forbedre alle processer og er gået nye veje i bestræbelserne på at fastholde den positive kurs. For et år siden ansatte virksomheden en antropolog for at udvikle og forbedre arbejdspladsen. Ifølge direktøren har det været en succes.

Han mærker også, at Brdr. Pedersen efterhånden er blevet kendt som et godt sted at arbejde, og i årets løb er medarbejderstaben blandt andet udvidet med to nye ingeniører. Virksomheden beskæftiger i dag 50 ansatte, og de har alle en del af æren for den økonomiske udvikling, pointerer Martin René Pedersen:

- Personalet er vort råstof og dem, der har skabt resultatet. Vi arbejder fortsat på at løse opgaverne mere optimalt og på at blive en bedre arbejdsplads gennem målrettet udviklingsarbejde, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094