23948sdkhjf

TriAx – fremtidens geonet til bundstabilisering

TriAx er fremtidens geonet! Tensar har videreudviklet de traditionelle biaksiale geonet og erstattet de rektantangulære masker i nettet med triangulære. Derudover er ribbetykkelsen øget og knudepunkternes struktur er ændret. Dermed er skabt et geonet med en overlegen funktion.
Udførlige og omfattende forsøg har vist store fordele med det nye triaxiale geonet sammenlignet med de biaksiale geonet. I kombination med et egnet friktionsmateriale danner TriAx et mekanisk stabiliseret lag med en enestående funktion til bundstabilisering og forstærkning af bærelag.

Reducerer omkostningerne!
Med TriAx geonet reduceres omkostningerne til vejbygning. Anvendelsen af geonet gør at det kræves mindre fyldmateriale, hvilket reducerer både konstruktionstid og omkostninger til bundstabilisering. Derudover øges belægningens levetid – selv ved meget tynde belægninger.

Det samme gælder i forbindelse med byggemodning, hvor brug af geonet minimerer sætninger, og muliggør byggeri på selv blød bund. TriAx geonet kan også bruges til beskyttelse mod underminering.

Teknisk support
Tensars tekniske kendskab står til rådighed for alle kunder. Der kan tilbydes færdige stabiliseringsløsninger til nye projekter. Ligeledes kan tilbydes løsninger til igangværende projekter, hvor pludseligt opståede sætninger og stabilitetsproblemer har vist sig.

Læs mere om TriAx på www.Tensar-TriAx.dk .

TriAx markedsføres og sælges i Danmark gennem Byggros A/S ( www.byggros.dk) .

Kilde: Byggros A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094