23948sdkhjf

Mariendal snupper El-Cons direktør

Indehaver Keld Ramlov vil have mere tid til at kræse om kunderne og overlader posten som administrerende direktør til Lars Juul.
Mariendal El-Teknik styrker direktionen og ansætter Lars Juul som administrerende direktør. Han tiltræder den 1. december og vil udgøre selskabets direktion i samarbejde med indehaver Keld Ramlov.

Lars Juul har de seneste ni år arbejdet som administrerende direktør i El-Con og haft en stor aktie i virksomhedens fremgang på det danske marked. Han er uddannet elektriker og stærkstrømsingeniør og har desuden en HD fra Handelshøjskolen i Aarhus.

Mariendal El-Teknik har de senere år formået at løfte sin indtjening i et konkurrencepræget marked, og virksomheden beskæftiger i dag 200 medarbejdere fordelt på afdelinger i Nordjylland, Aarhus og København. Aktiviteten er fortsat stigende, og for Keld Ramlov har det derfor været afgørende at styrke direktionen, så der er ressourcer til både at udvikle forretningen og at fastholde fokus på kunderne.

- Jeg ser frem til at overdrage posten som administrerende direktør til Lars, så jeg kan bruge endnu mere tid på det personlige salg og på den kundepleje, som er så vigtigt for os, siger Keld Ramlov.

Hovedpersonen selv ser frem til at komme i gang med arbejdet:

- Jeg kender Mariendal som en nytænkende og forretningsorienteret virksomhed med ambitioner om at blive de bedste inden for deres felt – det passer perfekt med det, jeg tror på, og jeg glæder mig til at blive en del af holdet, siger Lars Juul.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125