23948sdkhjf

Opkøb sender Brødrene Kier ind på Sjælland

Jacobsen & Keldt i Ringsted bliver udgangspunkt for et indtog på det sjællandske marked.
Brødrene Kier A/S, med afdelinger i Hasselager, Aarhus, Skanderborg, Horsens og Odense, har overtaget Jacobsen & Keldt A/S og tager dermed sine første skridt ind på det sjællandske marked.

Det, der oprindeligt var tænkt som et samarbejde, blev i sidste uge til et ejerskab.

- Vi kender firmaet Jacobsen & Keldt som en dygtig og kompetent kollega, som vi godt kunne tænke os at arbejde sammen med. Da der viste sig en mulighed for et egentligt opkøb, slog vi til. Alt personale integreres fuldt ud hos os og vil indgå som en ny afdeling, fortæller administrerende direktør, Peter Arndrup Poulsen, til Building Supply.

Udover den geografiske landvinding ser han en oplagt mulighed for at styrke forretningen på begge sider af Storebælt. Brødrene Kier har stærke kompetencer inden for stål, mens Jacobsen & Keldt har en ekspertise inden for VA- og entreprenørartikler:

- Så der ligger nogle klare synergimuligheder, som samlet set vil gøre os stærkere på både VVS, VA og stål. Nu er det så vores opgave at høste dem, siger Peter Arndrup Poulsen.

Nærhed som konkurrenceparameter
Jacobsen & Keldt beskæftiger syv ansatte, og opkøbet bringer Brødrene Kiers samlede medarbejderstab op i nærheden af 100. Det antal kan meget vel blive endnu højere i nær fremtid.

- 2015 har været et godt, men hårdt, år, og det bliver også svært i 2016, men vi er meget optimistiske. Vi mærker stigende efterspørgsel, og vi ved, at vi vil få en omsætningsvækst. Derfor kommer vi også til at mande behørigt op, så vi fortsat kan give kunderne den service, de forventer, siger Peter Arndrup Poulsen og understreger, at netop service og rådgivning er dét, der skal adskille Brødrene Kier fra konkurrenterne i et benhårdt marked:

- For os er nærhed til kunden særligt vigtigt i en tid, hvor digitaliseringen buldrer frem på godt og ondt. Vi er måske lidt gammeldags, men vi mener faktisk, at det er vigtigt, at man husker kunderne ved fornavn, at man har butikker, hvor kunderne kan hente deres varer, og at man har fagspecialister, der kan rådgive lokalt. Det er selvfølgelig også vigtigt at give kunderne muligheden for at handle online, men den personlige rådgivning er endnu mere vigtig, siger direktøren.

De to hidtidige ejere af Jacobsen & Keldt, Thomas Jacobsen og Brian Keldt, fortsætter henholdsvis som salgsdirektør for det sjællandske område og som salgschef for VVS-aktiviteterne på Sjælland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109