23948sdkhjf

SLA vil tættere på jyske kunder

Kontorerne i København og Oslo suppleres med en afdeling i Aarhus.
Flere arkitektfirmaer er i løbet af de senere år rykket fra Aarhus til København. Tirsdag den 24. november går SLA den modsatte vej og etablerer nyt kontor i Jyllands største by.

Baggrunden er en stigende mængde af opgaver i Jylland. Den største netop nu er fornyelsen af Gellerup Bypark – et projekt til 100 millioner kroner – som SLA vandt i 2014.

- Vi har allerede kontorer i København og Oslo og også flere på vej internationalt. Det har vi for at følge med den øgede efterspørgsel på vores arbejde, som vi oplever både i Skandinavien såvel som internationalt. Med vores nye kontor i Aarhus kan vi nu være endnu tættere på vores jyske kunder, siger administrerende direktør og partner Mette Skjold.

Det nye kontor får adresse i Mejlgade i det centrale Aarhus og bemandes fra starten af seks medarbejdere. Men forventningen er, at der skal oprustes yderligere i takt med den stigende ordreindgang.

- Vi får flere og større jyske projekter, og det er en udvikling, vi ser fortsætte i både Aalborg og Aarhus. Blandt andet er vi netop blevet prækvalificeret sammen med BIG på byggeriet af den nye arkitektskole, forklarer kommunikationschef Kristoffer Holm Pedersen.

SLA Aarhus ledes af landskabsarkitekt Anne Vium Skaarup, der kom til SLA i sommer efter 13 år hos Preben Skaarup Landskabsarkitekt. Staben tæller desuden Karsten Thorlund, der har en fortid som administrerende direktør på Arkitekt Kristine Jensens Tegnestue, Ane Juul Gram og Trine Refslund Sommer, som begge kommer fra Arkitema, Lars Bach Nielsen, nyuddannet konstruktør og arkitekt samt praktikant Ida Lundøe Madsen fra Arkitektskolen i Aarhus.
Læs mere om: SLA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109