23948sdkhjf

Skanska bygger 300 boliger i Ørestad

Med Vilhelm Lauritzen som arkitekt opføres 26.000 etagemeter.
På en hjørnegrund ved Ørestads Boulevard og C.F. Møllers Allé i Ørestad City gør Skanska nu klar til at bygge 300 lejeboliger.

Fire selvstændige bygningskroppe på i alt 26.000 etagemeter, tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter, opføres omkring et fælles gårdrum med læ for vinden.

Skanska afventer lige nu en byggetilladelse og forventer, at byggeriet på det sidste ledige byggefelt ved Byparken kan igangsættes allerede inden årsskiftet.

Målrettes børnefamilier
Projektet er døbt ’Ø Huset’ efter den grønne gårdhave, der ligger som en ’ø’ i midten af boligblokkene. Hovedvægten af boligerne bliver på tre og fire værelser, og alle boliger får altaner mod syd eller vest.

- Vi er overbeviste om at projektets udformning, som en moderne karrebebyggelse med et stort, grønt gårdrum vil være et særdeles attraktivt produkt for nye børnefamilier, siger adm. direktør Peter Nymann-Jørgensen fra Skanska A/S.

Arkitekturen er baseret på enkelthed og holdbarhed. Bygningshøjden varierer fra 8 til 12 etager, og facaderne består af tegl i forskellige nuancer fra rødt til koksgråt. I den del af byggeriet, der vender ud mod Ørestads Boulevard, vil der blive etableret åbne funktioner såsom café og dagligvarebutik.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112