23948sdkhjf

Ærespris til Hoffmann

Byggevirksomheden hædres for godt arbejdsmiljø.
Når arbejdsmiljøet tages med i planlægningsfasen på et byggeri, er det ofte en langsigtet investering i form af større effektivitet og højere kvalitet på byggepladsen.

For at sætte fokus på arbejdsmiljøet og de arbejdspladser, der gør en særlig indsats, uddeler Arbejdsmiljørådet hvert år Arbejdsmiljøprisen.

Torsdag blev Arbejdsmiljøprisen uddelt for 10. gang, og det blev markeret med uddelingen af en særlig ærespris, som blev tildelt til bygge- og anlægsvirksomheden Hoffmann a/s. Anledningen til overrækkelsen af æresprisen er, at beskæftigelsesministerens Arbejdsmiljøråd hædrer en virksomhed, der i særlig grad er lykkedes med at fastholde en god og effektiv arbejdsmiljøindsats.

- Et godt arbejdsmiljø er ikke noget, der bliver skabt over natten. Hoffmann a/s har formået at igangsætte og holde fast i gode tiltag inden for arbejdsmiljøet over en længere årrække, siger arbejdsmiljøchefen i Dansk Byggeri, Mette Møller Nielsen og fortsætter:

- I Dansk Byggeri ser vi det som unfair konkurrence, når virksomheder vælger at spare på arbejdsmiljøet, ved fx at vælge en usikker stige frem for et ordentligt stillads. Det er på den korte bane billigere, men sker der en ulykke bliver det meget dyrere. Hoffmanns langvarige og seriøse arbejde viser, at der bestemt er nogle virksomheder, der tager sit ansvar seriøst og fungerer som et forbillede for resten af branchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093